Lørdag d. 17. november 2018 åbnede DAFF og Jam CHEER Aalborg dørene for dette års Jule Cup i Arena Randers. Jule Cup er den første konkurrence i cheerleading kalenderen, og ca. 750 udøvere var tilmeldt fra 11 klubber fordelt på 53 hold. Jule Cup er også konkurrencen inden DM, så alle hold er godt i gang med at indøve rutiner og finde niveau frem mod DM, som afholdes d. 23. marts 2019 i Odense.

Dagen i Randers startede med Group- og Partner Stunt, efterfulgt af de øvrige kategorier. Mikkel Muhl, som er foredragsholder og forfatter, var konferencier, og styrede slagets gang dagen igennem. Det var muligt at følge med på både DR Sportens snapchat på @drsporten og på JAM Aalborgs Instagram @julecup2018. Hele konkurrencen blev streamet på zibrasport.dk, og kan genses her. Efter en succesfuld lørdag er det nu muligt, at se resultaterne fra konkurrencen her på siden.

DAFF og Jam Cheer Aalborg vil gerne sige tak til de mange cheerleaders, coaches, dommere og ikke mindst de mange hjælpere.

Se det fulde program her, og se alle resultaterne fra Jule Cup 2018 Group- og Partner Stunt her , og for de øvrige kategorier her.