Vi har ventet længe med denne invitation, da vi er udfordret med at finde et egnet sted til mødet i nærheden af konkurrencehallen – lige nu har vi et lokale der ligger 5 minutter væk, men arbejder stadig på at finde et der ligger lidt tætter på, så vi ikke skal gå så langt og bruge tiden på det.

Nu inviterer vi, så alle kan tilmelde sig og så giver vi besked om præcis hvor mødet finder sted, når det er på plads – håber det virker på denne måde.

DAFF vil gerne invitere forældre, familie, venner og bekendte til udøverne på Danmarks cheerleading All-Girl landshold til et informationsmøde vedr. Verdensmesterskaberne i Cheerleading i Orlando 2019.

Formålet med informationsmødet er, dels at præsentere hvem lederne for turen er, og dels at informere om rammerne for turen. Informationerne henvender sig både til dem der tager til Orlando for at heppe på Danmark, men også til dem desværre ikke kan komme til Orlando.

 

Til stede på mødet vil fra DAFF være:

  • Malene Bennetsen Kolmos, udviklingskonsulent DAFF, leder på turen
  • Lars Carlsen, sportschef i DAFF, ansvarlig for landshold

Vi afholder mødet i forbindelse med DM 2019, da vi forventer rigtig mange af Jer vil være tilstede til DM, og vi derfor kan få så mange som muligt med til informationsmødet.

Af praktiske årsager skal man tilmelde sig på https://daff.nemtilmeld.dk/438/

Mødet finder sted i kl. 12:50 til 13:20 – det er i den indlagte pause.

Stedet bliver som nævnt fastlagt senere.

Spørgsmål vedr. møderne kan rettes til Udviklingskonsulent Malene Bennetsen Kolmos på mk@daffmail.dk eller på mobil 27 12 66 12.

 

Tilmelding

Af praktiske årsager skal man tilmelde sig på

 https://daff.nemtilmeld.dk/438/

Mødet finder sted i kl. 12:50 til 13:20 – det er i den indlagte pause.

Stedet bliver som nævnt fastlagt senere.