Rocket Cheerleaders og DAFF var værter ved dette års DM i cheerleading, som igen i år slog alle rekorder. 1000 udøvere fra hele Danmark var på gulvet. Dagen igennem var der over 3000 tilskuere igennem tællemaskinerne – sikke en dag.

Mikkel Kryger var konferencier, og styrede dagen igennem slagets gang med hård hånd, hvor der også var tid til at fjolle med publikum, og læse beskeder op fra udøverne til deres trænere.

Helt præcis var 974 udøvere fordelt 56 hold på gulvet. Den yngste udøver var blot 4 år gammel, hvor den ældste var 34 år. Der blev heppet og tumblet til den helt store guldmedalje. Kulissen i Brøndby Hallen var perfekt arrangeret, hvor deltagerne kom ud fra bagtæppet til tonerne fra deres eget musik mix, hvorefter de mange fans forsøgte at overdøve musikken med skrig af glæde, trommen og klappen. Der blev konkurreret i 9 kategorier, og efter 11 timers konkurrence, havde alle 974 udøvere været på gulvet i en imponerende konkurrence.

Her er de hold der tog hjem som Danmarksmester 2018:

Junior (Level 3): Foxy Extreme
Junior (Level 4):  Rockets Gravity
Senior (Level 4):  Black Angels
Junior Elite – All Girl (Level 5): Rockets Fire ‘n’ Smoke
Senior Premier – All Girl (Level 6): Rockets Pioneer
Senior Premier – Coed (Level ): Rockets Curiosity

Alle deltagere i kategorierne PeeWee Minors og PeeWee har fået en erindringsmedalje for deres deltagelse. Holdene rangeres ikke i disse kategorier.

Se resultaterne her.

Årets priser
Som alle de foregående år, var der også præstigefyldte priser der skulle overrækkes. Formand for Cheerleadingudvalget, Christina Benn, overrakte priserne.

Årets junior: Nicoline Primdahl Jakobsen, All Star Thunder
Årets senior: Simon Skou, Vikings Fenris
Årets klub:All Star Cheerleaders
Årets træner: Christine Heine Møller, Aarhus Tigers Fusion
Der skal lyde et stort tak til de mange tilskuere, seere og i særdeleshed tak til Rocket Cheerleaders for et flot arrangement.