All Girl Premier – finale dagen

Det danske landshold i cheerleading kæmpede sig i nat til en 5. plads efter en hård semifinale i torsdags, hvor holdet endte på en samlet 8. plads.

Niveauet på det danske landshold har i år været højere end nogensinde før, til trods for at holdet er så ungt. I takt med at niveauet for det danske landshold hele tiden stiger, ses der også en stigning i niveauet til ICU Worlds blandt de andre nationaliteter, så konkurrencen er hård.

De amerikanske kommentatorer sagde om pigerne; at de var stærke og talentfulde, og at de var gode til at komme tilbage efter et misset stunt. Alt i alt en godkendt rutine.

Landstrænerne Matjaž Gerbec og Lina Kogoj var stolte af pigerne efter rutinen; ”It was a performance full of energy with great execution of the cheer, stunts, basket tosses and tumbling. It was a hard day for them yesterday, so we were happy they showed that they are prepared to fight hard to show the world who they are today. The ladies were determined to do their best routine today and despite a small mistake in the pyramids, they left their hearts on the mat. We are proud of them for all the hard work through the season and we see a bright future in this team”.

Det var også en stolt Næstformand i DAFF vi fik fat i efter pigerne havde været på gulvet. ”Jeg er utrolig stolt af pigerne” udtaler Næstformand i DAFF Michael Pasieczny, som har været til stede begge dage. ”De kæmpede med alt hvad de havde, og kom rigtig flot igen efter dagen i går. Stunt niveauet er det højeste vi nogensinde har haft på landsholdet i Danmark. Jeg er på pigernes vegne glad for de formår at komme så stærkt igen. Jeg ville så inderligt ønske for dem, at det havde været perfekt, mest for pigernes egen skyld. De har kæmpet så hårdt med et fantastisk engagement, sammenhold og gåpåmod. Det havde de fortjent!” afslutter han.

Det danske landshold kan være utrolig stolte af deres præstation. Tillykke med det flotte 5. plads piger!

Se hele rutinen her: